Send inn komposisjoner til UNM 2017

http://unm.no

UNM 2017

REYKJAVIK, ISLAND 14.-19. AUGUST

 

Få verket ditt fremført og reise dekket til Reykjavik. 7 norske komponister blir valgt ut. Det oppfordres medlemmer av komponistkollektivet til å sende inn verk.  Frist går ut 15. desember!

 

Ung Nordisk Musikk er en årlig festival for unge komponister, lydkunstnere, elektroniske musikere og performance artister med base i de nordiske landene. Festivalen avholdes 14.-19. august 2017 i Reykjavik, Island. Temaet for årets festival er “Music and Space”.

Syv norske deltakere vil bli valgt til å få et verk fremført på festivalen. Verkene blir valgt ut av en anonym, kvalifisert og uavhengig jury. De utvalgte deltakerne vil få dekket reise (innen Norden) og opphold i Reykjavik av UNM Norge. Utover konsertene inneholder festivalprogrammet lectures og masterclasses – en viktig del av festival opplevelsen er muligheten for å networke og møtes med andre nordiske kollegaer.

Det er ingen stilmessige krav.

– tekst hentet fra unm.no

Fristen for å sende inn komposisjoner er 15. Desemeber.
Les mer her.

Leave a Reply